L

Kontakt:

Redaksjon: post@kostnytt.no
Redaktør: per@kostreform.no.
Mobil:  928 31 704
Utgiver: Kostreform.no
Ansvarlig redaktør: Per Bjønnes Kristiansen
w

Betennelsefri, ny forståelse av årsaken til sykdom

Ralf Sundberg, lege og dosent: Hva skjer når du spiser og lever feil?

26.11.201914:13 Lasse Johannessen

I dette foredraget vil lege Ralf Sundberg gi forsamlingen et dypdykk i hva som skjer i kroppen når man spiser og lever feil. Han tar for seg den grunnleggende informasjonen om cellers oppbygning, funksjon, fordøyelsen, energireserven, fettdepoter, appetitt-regulering, livsstilssykdommer og insulinresistens.

Til og med tilsynelatende friske og symptomfrie mennesker kan lide av hormonforstyrrelser og ha forhøyede betennelsesmarkører. Dette kan gi seg uttrykk i ulike problemer med overvekt, hårtap, trøtthet, søvnproblemer, konsentrasjonsproblemer, depresjon, uro eller infertilitet. Å dempe betennelser er derfor nøkkelen til å føle seg bra og å bli så frisk som mulig.

«Det viktigste er ikke å vite hvordan man skal spise for optimal helse, men å øke forståelsen for hva som skjer i kroppen når den ikke fungerer som den skal.»

Ralf Sundberg er en av Sveriges fremste eksperter på kosthold og helse. Han er lege, dosent, forfatter og foreleser. Han er interessert i spørsmål rundt mat og helse i et samfunns- og naturvitenskapelig perspektiv. Dette blir virkelig et sjeldent gripende foredrag om hvordan kroppen din egentlig virker, hvorfor den gjør hva den gjør og reagerer som den gjør på mat, miljøgifter og forstyrrelser. Anbefales! Sundberg er en drivende god foredragsholder.


Klikk her og meld deg på konferansen!

Foto: Dietdoctor.se
Bilde av Ralf Sundberg.