L

Kontakt:

Redaksjon: post@kostnytt.no
Redaktør: per@kostreform.no.
Mobil:  928 31 704
Utgiver: Kostreform.no
Ansvarlig redaktør: Per Bjønnes Kristiansen
w

Fem trinn for å bremse kroniske betennelser

Maria Borelius, vitenskapsjournalist: Betennelser kan ligge bak mange av våre folkesykdommer.

26.11.201911:07 Lasse Johannessen

Maria Borelius, vitenskapsjournalist

Vi er svært stolte av å ha med svenske Maria Borelius til konferansen. Hun er prisbelønnet vitenskapsjournalist og suksessforfatter. Hennes bok «Helserevolusjonen – veien til en antiinflammatorisk livsstil» har solgt over 100.000 eksemplarer i Sverige. Den norske utgaven selger også veldig bra.

Betennelser – inflammasjon virker å ligge bak mange av våre vanligste folkesykdommer: fedme, diabetes, hjerte- og karsykdommer, kreft og psykiske plager. Interessen rundt hvordan man praktiserer en antiinflammatorisk livsstil er sterkt økende. I dette foredraget gir vitenskapsjournalist Maria Borelius deg fem enkle og overkommelige trinn for å bremse kroniske betennelser og plagene som følger med.

Borelius slet selv med tilbakevendende smerter og var trøtt, nedstemt og sliten – typiske tegn på at man har betennelses-lignende tilstander i kroppen. I fire år reiste hun verden rundt for å finne en løsning som fungerte, og hun oppdaget hvilke muligheter som finnes for å motvirke inflammasjon med mat og trening. Boka «Helserevolusjonen» er fortellingen om en livsreise og er like spennende som den er nyttig. I dette foredraget vil du få høre et vell av aha-opplevelser, enkle kurer og tips som hjelper deg å komme i gang med ditt nye, lysere og lettere liv.

Klikk her og meld deg på konferansen!

Foto: Robin Gautier