L

Kontakt:

Redaksjon: post@kostnytt.no
Redaktør: per@kostreform.no.
Mobil:  928 31 704
Utgiver: Kostreform.no
Ansvarlig redaktør: Per Bjønnes Kristiansen
w

Kostreform vokser og øker medlemstilbudet!

• Nå med webinarer «Spør Helseeksperten»
• «Min favorittoppskrift» blir fast innslag på Kostnytt
• Penger å spare ved medlemsfordeler

Flere gode grunner til å bli medlem!
Les hele saken
28.05.202017:23 Geir Torgersen

Webinarer og matspalte:

Det blir stadig mer nyttig å være medlem av Kostreform. Innholdet på Kostnytt vokser og blir mer relevant for deg som vil ha gode råd og inspirasjon til å optimalisere helsen din.

I disse dager starter Kostreform opp med webinarer som heter «Spør helseeksperten». Først ut er lege Sofie Hexeberg 4. juni.

Samtidig starter vi opp et fast innslag som heter «Min favorittoppskrift». Her kommer kokebokforfatter Gunn-Karin Sakariassen med første oppskrift i løpet av pinsa. Webinaret går direkte, men alle innslag tas opp og blir tilgjengelige i ettertid. Det betyr at du kan se alt når det passer deg! Alt selvfølgelig eksklusivt for medlemmer i Kostreform.

Nytt med medlemsfordeler:

I tillegg er det penger å spare ved medlemsrabatter i populære og anerkjente nettbutikker. Medlemsfordelene oppnår du hos relevante leverandører som Soma, Funksjonell Mat, Pharma Nord, Pro-Ven Probiotics, Fedon-Helse, Forlaget Lille Måne, Blå og KetoFit Club. Se oversikten og rabattene de tilbyr: https://kostnytt.no/Aktuelt/?Article=200

Husk at som medlem får du i tillegg rabatter på arrangementer i regi Kostreform. Samtidig støtter du arbeidet med å endre myndighetenes kostråd og bringe dem i samsvar med ny og oppdatert forskning.

Vil du være med på webinaret, men er ikke medlem? Meld deg inn i dag. Vi har sommerkampanje hvor du betaler kun 190,- for å være medlem ut året. Medlemskap gir deg mye bra, meld deg inn her og få dette og andre medlemsfordeler
Vi er over 1.500 medlemmer allerede og vil gjerne ha deg med på laget. Les her om andre medlemsfordeler.