L

Kontakt:

Redaksjon: post@kostnytt.no
Redaktør: per@kostreform.no.
Mobil:  928 31 704
Utgiver: Kostreform.no
Ansvarlig redaktør: Per Bjønnes Kristiansen
w

Covid-19 – nytter egne grep?

Dag Viljen Polezynski svarer et klart JA på dette spørsmålet. I intervjuet her gir han tydelige anbefalinger om hva den enkelte kan gjøre, spesielt ved et riktig kosthold. Dette er innslag nr. 3 Kostnytt lager med ulike leger og eksperter om sammenhengen mellom metabolsk syndrom og alvorlig sykdom og død ved Covid-19. Først ut var lege dr.med Erik Hexeberg og så dr. Vivian Veum.

Artikkel 3 – Covid 19 og metabolsk syndrom!
Les hele saken
15.05.202008:59 Geir Torgersen

I denne videoen gir Polezynski en kortfattet og enkel forklaring på hvordan det moderne mennesket ødelegger helsen sin med et kosthold vi ikke er evolusjonært tilpasset. Feilernæringen svekker immunforsvaret og gjør oss sårbare mot virus som Covid-19. Men det er håp: Polezynski fremholder at man ganske enkelt kan forebygge alvorlig sykdom og død ved Covid-19 ved å legge om kostholdet og jevnlig ta kosttilskudd. Hør hans konkrete råd i videoen.

Dag V. Polezynski har en allsidig bakgrunn; Økonom (MSc/MBA; Madison, Wisconsin), cand. Scient. Ernæringsfysiologi (UiO) og dr.philos. I dag er han mest kjent som gründer og ansvarlig redaktør av Helsemagasinet. Det kommer ut med 7 utgaver i året. De har også et rikelig innhold på nett for abonnentene sine. 

Du kan bestill abonnement her: https://vof.no/