L

Kontakt:

Redaksjon: post@kostnytt.no
Redaktør: per@kostreform.no.
Mobil:  928 31 704
Utgiver: Kostreform.no
Ansvarlig redaktør: Per Bjønnes Kristiansen
w

Pust – nøkkelen til styrke, helse og glede

Pusten er undervurdert, både av leger og blant folk flest.

Se video
25.11.201913:20 Lasse Johannessen

I sin bok skriver overlege Audun Myskja om hvordan pusten kan brukes til å få kropp og sinn over i gode, positive spor.

I hverdagen kan pusten hjelpe deg med å takle de vonde følelsene, når du blir sint eller såret. Konkrete metoder gjør treningen mer effektiv, avspenningen dypere eller konsentrasjonen skarpere. Pusteteknikker hjelper mot stress og slitenhet. Pusten kan også brukes terapeutisk for de som sliter med angst og andre psykiske plager, med luftveissykdommer eller med kronisk tretthet. Den kan vise deg en vei ut når dårlige mønstre har grodd fast i kroppen og i tankene. Med enkle grep kan du finne tilbake til din naturlige pust - til barnets dype, ivrige, rolige og frigjørende pust. (Fra omtalen av boka på Tanum.no)

Audun er faglig leder for Senter for Livshjelp, overlege, spesialist i allmennmedisin, Fellow i nevrologisk musikkterapi, Sertifisert Tomatiskonsulent, forfatter og musiker, med utstrakt foredrags- og kursvirksomhet i inn- og utland

Audun Myskja er overlege og spesialist i allmennmedisin, og har en doktorgrad i bruken av musikk i eldreomsorgen. Han driver Senter for livshjelp sammen med sin kone Reidun Myskja, et tverrfaglig prosjekt som legger vekt på hjelp til selvhjelp. Audun Myskja holder en rekke kurs og foredrag i inn- og utland og har vunnet flere priser, blant annet Den norske legeforeningens Kvalitetspris. Han er fagveileder for Nasjonalt Kompetansesenter for kultur, helse og omsorg og leder Helsedirektoratets innføring av musikkbasert miljøbehandløing som kvaligtetshevning av omsorg for personer med demens og andre sårbare grupper. Audun Myskja har skrevet 22 fagbøker, gitt ut en rekke CDer og DVDer med musikk og trening for avspenning og helse, og har ledet en rekke prosjekter i organisasjoner og kommuner.

Audun driver utstrakt kursvirksomhet. Les mer på hjemmesiden hans her.
Bøker av Audun Myskja kan du kjøpe her.