L

Kontakt:

Redaksjon: post@kostnytt.no
Redaktør: per@kostreform.no.
Mobil:  928 31 704
Utgiver: Kostreform.no
Ansvarlig redaktør: Per Bjønnes Kristiansen
w

Slik får du god mage- og tarmhelse!

Dr. Fedon Lindberg: – Vi har gjennom mange år opparbeidet oss en solid kompetanse innen mage-tarm problematikk.

Se video
25.11.201912:16 Lasse Johannessen

Fordøyelsesbesvær, luft i magen, smerter i magen/kroppen, halsbrann, lite energi mm. Visste du at disse plagene ofte har en sammenheng med dårlig tarm-helse og nedsatt funksjon et eller flere steder i fordøyelseskanalen?

Du kan være genetisk disponert, men et større og mer vanlig problem er et kosthold basert på næringsfattig, unaturlig og bearbeidet mat som hemmer kroppens egen fordøyelses-funksjon i form av viktige bakterier og enzymer mm.


Fedon Lindberg: «– Vi har gjennom mange år opparbeidet oss en solid kompetanse innen mage-tarm problematikk. Vi avdekker i mange tilfeller ubalanser i tarmbakteriene, mangel på fordøyelses-enzymer, lav magesyre med mat-overfølsomhet og lekk tarm som følge av ubalansene. Adekvat behandling hos oss kan gi deg energien, fordøyelsen og livskvaliteten tilbake.» Om dette og mer nyttig og lærerik kunnskap får du presentert i dette foredraget.

Dr. Fedon Lindberg driver Fedonklinikken. Du kan ta kontakt her.

Nyttige bøker fra Fedon finner du her. 

Bilde av Fedon i Hellas.

Fedon Alexander Lindberg er greskfødt, lege og grunnlegger og eier av firmaet Dr. Lindbergs Holdings AS. Han er mest kjent for sitt syn på raske karbohydrater og sine forskjellige lavkarboprodukter som han selger gjennom firmaet. Han har også skrevet bøker om ernæring.

Lindberg gikk på den tyske skolen i Athen, og studerte medisin ved byens universitet. Han snakker flytende seks fremmedspråk. I 1986 kom han til Norge. Lindberg arbeidet ved Aker sykehus fra 1986 til 1991 og ved Lovisenberg sykehus fra 1991 til 1995 og i 1999. Fra 1995 til 1997 jobbet han med forskning på insulinresistens og diabetes, ved endokrinologisk seksjon, University of California i San Diego, USA. Han var også skipslege på flere cruiseskip i korte perioder, og var tilknyttet Røde Kors Klinikken fra 1992 til 2000 og Flymedisinsk institutt som spesiallege fra 1999 til 2000. Han ble godkjent som spesialist i indremedisin i 1998.

Våren 1999 startet han spesialklinikken Dr. Fedon Lindbergs klinikk for behandling av alvorlig overvektige samt diabetes pasienter «Vekt i balanse». Lindberg ble kjent i 2002 etter lanseringen av Fedon-dietten og oppfordret nordmenn til å redusere inntaket av brød og potet. Tre av hans bøker er blitt oversatt til 14 språk og utgitt i 20 land.